Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΥΤΟΥΜΠΑ, ΧΗΜΙΚΟΥ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ FACES/ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ


Ξεκινά απόψε το βράδυ και για μια εβδομάδα στον Πολυχώρο Mercurius στη Σκόπελο, η Έκθεση Ζωγραφικής της Παρασκευής Κουτούμπα, Χημικού και Ζωγράφου από τη Σκιάθο, με τίτλο ‘‘Faces/Πρόσωπα’’. Η Έκθεση αφορά προσωπογραφίες ανθρώπων που άφησαν εποχή,  αγαπημένων προσώπων της τέχνης, του θεάτρου, του σινεμά και της μουσικής! Η Έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό κάθε απόγευμα, από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου και ώρες 7:30μ.μ. έως 11:00μ.μ.
Στον Ενδιαφέροντα Πολυχώρο Mercurius ο επισκέπτης εκτός από την όμορφη θέα της παραλίας αλλά και τα δροσερό περιβάλλον θα έχει την ευκαιρία να αναγνωρίσει, να θυμηθεί και να συγκινηθεί αντικρίζοντας αγαπημένα πρόσωπα της μικρής ή της μεγάλης οθόνης.
Η Nina Simone, ο Louis Armstrong και η  Cesaria Evora θα σε υποδεχτούν μουσικά στην είσοδο, ενώ οι αξέχαστες Marylin Monroe, Greta Garbo και Audrey Hepborn με τη θηλυκότητά τους θα σε προσκαλέσουν να διαβείς το κατώφλι της Έκθεσης. O Charlie Chaplin θα σου θυμίσει το βουβό κινηματογράφο, ενώ o Jimmy Hendrix, οι Beatles, o Jim Morrison κι ο Bob Dylan θα ξεσηκώσουν χορευτικές και μουσικές μνήμες. Στιβαρός στην όψη και τη μελωδία ο Ψαραντώνης, ανάλαφρος και μελαγχολικός ο Μάνος Λοΐζος. Αλλά και οι δικοί μας ήρωες, ο Βασίλης Λογοθετίδης, η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και η Ρένα Βλαχοπούλου θα σε συγκινήσουν μέσα από χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της καριέρας τους.
Κάθε βράδυ στον Πολυχώρο Mercurius στη Σκόπελο, 10-16 Αυγούστου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: