Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Μια νέα ιστοσελίδα Βυζαντινής Μουσικής

Μια νέα ιστοσελίδα γύρω από την Βυζαντινή Μουσική εμπλουτίζει τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο, την οποία επιμελείται ο φίλεργος και δεινός περί τα μουσικά πράγματα φίλτατος κ. Βασίλειος Μαυράγκανος, θεολόγος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής στην εν λόγῳ Σχολή της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Αναπέμποντας συγχαρητήρια για την δημιουργική αυτή προσπάθεια και παραθέτουμε εδώ το δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας «Κοσμάς ο Μαδυτινός» ανακοινώνει τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διεύθυνση

Η Σχολή θέλοντας να αξιοποιήσει την ευκαιρία που προσφέρει το διαδίκτυο δημιούργησε την σελίδα αυτή για να επικοινωνήσει όχι μόνο με τους μαθητές και καθηγητές της αλλά και με όλο το φιλόμουσο κοινό. Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις διάφορες δραστηριότητες της Σχολής (π.χ. εκδηλώσεις, εκδόσεις) αλλά και να μπορεί να μελετήσει διάφορα άρθρα και να κατεβάσει κείμενα Βυζαντινής μουσικής που κατά καιρούς θα δημοσιεύονται. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για τη δημιουργία της ιστοσελίδας αυτής και ζητούμε συγγνώμη για τις τυχόν παραλείψεις μας. Για οποιαδήποτε παρατήρηση η πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.